Eric aan het werk

Over Eric Arends

Geboren in 1966 in Arnhem, en in 1987 in Deventer komen wonen.

Na 5 jaar bij de technisch dienst van de landmacht als bedrijfsauto monteur, en nog een paar maanden bij de Scania-fabriek in Zwolle gewerkt te hebben, ben ik bij Jan Bruins Motoren in Deventer gaan werken. Daar heb ik met veel plezier van Januari 1990 tot Juni 1992 gewerkt.

Nadat Jan Bruins de zaak verkocht had, ben ik samen met hem bij Safe Motors in Apeldoorn gaan werken en in 1994 heb ik dit verruild voor Ensing Motorcity in Apeldoorn, dat helaas in dat zelfde jaar failliet ging.

Van daaruit ben ik bij Hans Klein van Klein Motoren in Olst gaan werken en heb dat ruim 19 Jaar volgehouden.

Zoals velen weten is Hans Klein helaas op 30 Mei 2013 overleden en heb ik samen met zijn vrouw Wilhelmien nog een jaar de zaak voortgezet.

Maar aan alles komt een eind en zo hebben we op een gegeven moment besloten om Klein Motoren te sluiten.

Hierop volgt dat ik nu in Deventer zelf verder ga met iets dat al lang in mijn hoofd leeft, een werkplaats voor motoren waar (op zaterdag) ook door mensen zelf gesleuteld kan worden.

Op deze manier ben ik zelf ook ooit begonnen, een beetje aan mijn eigen, en later ook aan andermans, brommer te sleutelen.

Op een leuke locatie dicht bij het centrum van Deventer, kunt U mij vinden. Aan de Gashavenstraat 5. Op de plek waar ik ooit in het motorvak begonnen ben, namelijk in het oude pand van Jan Bruins Motoren. Vlak bij de oprit en afrit van de A1.

Graag zie ik u bij De Motorwerkplaats aan de Gashavenstraat 5 te Deventer.

De Motor Werkplaats РVoor reparatie en onderhoud van alle merken

De Motorwerkplaats is een bedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud van en reparaties aan uw motorfiets, ongeacht van welk merk deze is. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring van Eric Arends met het onderhouden van vele merken weet u zeker dat uw motorfiets in goede handen is. En wilt u liever zelf sleutelen? Dan kunt u op zaterdag een werkplek huren, inclusief gereedschap en deskundig advies.